LED displeji
za profesionalnu primenu

SAOBRAĆAJNA SIGNALIZACIJA

SPORTSKI SEMAFORI

INFORMACIONI DISPLEJI

SAOBRAĆAJNA SIGNALIZACIJA

DMV Izmenljiva saobraćajna signalizacija je proizvedena u skladu sa EN12966 standardom tako da njene performanse zadovoljavaju najviše kriterijume koje ovaj standard propisuje. Konstantan proces inoviranja i unapređivanja proizvoda, kao i njihovih karakteristika, je sastavni deo naše vizije. Iz tog razloga, DMV saobraćajna signalizacija danas izgleda ovako: Izmenljivi znakovi sa predefinisanim simbolima, matrični znakovi u boji, signalizacija za granične prelaze i naplatne stanice, signalizacija u tunelima, znakovi aktivirani vozilom, znakovi sa radarom, mobilna signalizacija, LED markeri kao i parking znakovi.

Saznajte više

SPORTSKI SEMAFORI

U pogledu proizvodnje sportskih semafora, DMV je jedan od lidera u Evropi, više od 20 godina. Do sada smo opremili više od 2000 sportskih hala, stadiona i bazena, u više od 80 zemalja. Naš portfolio čine sportski semafori namenjeni za sportske hale i stadione svih veličina. U cilju da izađemo u susret svojim klijentima, proizvodimo veliki broj različitih modela, sa različitim dimenzijama. Atraktivan dizajn, cifre različitih boja, odlična vidljivost, pouzdana konstrukcija kao i jednostavno upravljanje, odlikuju naše sportske semafore. Žičana i bežična komunikacija. Modeli za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Uvek smo u toku sa najnovijim sportskim pravilima kao i sa karakteristikom jednostavnog prilagođavanja u slučaju menjanja pravila.

Saznajte više

INFORMACIONI DISPLEJI

U pogledu info i reklamnih displeja, DMV nudi širok opseg proizvoda: jednobojni matrični displeji, digitalni satovi, displeji sa trčećim tekstom, višelinijski displeji, kursne liste, displeji za berze, sistemi za čekanje u redovima, displeji za prikaz reda vožnje na aerodromima, autobuskim i železničkim stanicama, displeji za vozila gradskog prevoza, displeji za prikaz cena goriva na benzinskim stanicama, cifarski displeji.

Saznajte više

LED displeji
za profesionalnu primenu

NAŠI PROIZVODI

Pogledajte neke od naših proizvoda.

Tunelski znakovi

Znakovi za tunele, predviđeni za instalaciju unuta...

Promenljivi znakovi sa piktogramima

Izmenljivi saobraćajni znakovi sa predefinisanim p...

Displeji za vozila javnog prevoza

Višenamenski semafori

Višenamenski semafori su namenjeni svim vrstama sp...

Semafori za sportske hale