untitled-7
untitled-5
untitled-3
dscn2844

DMV proizvodi LED displeje za profesionalnu primenu u sportu, industriji, informisanju i saobraćaju više od 25 godina

Saobraćaj

k1118_0316_vms_revd_e_cdr11

DMV Izmenljiva saobraćajna signalizacija je proizvedena u skladu sa EN12966 standardom tako da njene performanse zadovoljavaju najviše kriterijume koje ovaj standard propisuje. Konstantan proces inoviranja i unapređivanja proizvoda, kao i njihovih karakteristika, je sastavni deo naše vizije. Iz tog razloga, DMV saobraćajna signalizacija danas izgleda ovako: Izmenljivi znakovi sa predefinisanim simbolima, matrični znakovi u boji, signalizacija za granične prelaze i naplatne stanice, signalizacija u tunelima, znakovi aktivirani vozilom, znakovi sa radarom, mobilna signalizacija, LED markeri kao i parking znakovi. 

Sport

k1065_1212_sport_scoreboards_revb_e

U pogledu proizvodnje sportskih semafora, DMV je jedan od lidera u Evropi, više od 20 godina. Do sada smo opremili više od 2000 sportskih hala, stadiona i bazena, u više od 80 zemalja. Naš portfolio čine sportski semafori namenjeni za sportske hale i stadione svih veličina. U cilju da izađemo u susret svojim klijentima, proizvodimo veliki broj različitih modela, sa različitim dimenzijama. Atraktivan dizajn, cifre različitih boja, odlična vidljivost, pouzdana konstrukcija kao i jednostavno upravljanje, odlikuju naše sportske semafore. Žičana i bežična komunikacija. Modeli za unutrašnju i spoljašnju upotrebu. Uvek u toku sa najnovijim sportskim pravilima kao i sa karakteristikom jednostavnog prilagođavanja u slučaju menjanja pravila.

InfoInformacioni displeji

info

U pogledu info i reklamnih displeja, DMV nudi širok opseg proizvoda: jednobojni matrični displeji, digitalni satovi, displeji sa trčećim tekstom, višelinijski displeji, kursne liste, displeji za berze, sistemi za čekanje u redovima, displeji za prikaz reda vožnje na aerodromima, autobuskim i železničkim stanicama, displeji za vozila gradskog prevoza, displeji za prikaz cena goriva na benzinskim stanicama, cifarski displeji.