Novosti

Kako do cilja? Biciklom.

Kako do cilja? Biciklom.

Ambiciozni, vredni i ka rezultatima orijentisani ljudi deo su našeg kolektiva, pa nastojimo da ih podržimo i dodatno motivišemo da hrabro koračaju ka ostvarenju svojih ciljeva.

Naša koleginica Ivana Kostić, član tima za razvoj PC softvera, kao sredstvo za dolazak do cilja već 13 godina bira bicikl. Iz ljubavi prema sportu i prirodi, opredelila se za planinski biciklizam a danas je višegodišnji član reprezentacije Srbije u ovoj disciplini i iza sebe ima učešća i pobede na brojnim takmičenjima. Od najboljih rezultata izdvaja 59. mesto na svetskoj rang listi. Potpisivala je profesionalne ugovore sa Grčkom i Turskom ekipom i kategorisani je sportista međunarodnog razreda.

Ivana je 2016. godine, zajedno sa ljudima koji dele njenu strast prema biciklizmu, osnovala biciklistički klub Naissus 018, koji ima za cilj promociju zdravog načina života preko organizacije različitih manifestacija – rekreativnih tura, maratona, trka isl.

U DMV-u radi već godinu dana, gde svakodnevno nastoji da na kolektiv prenese sportski duh, istrajnost i ambiciju.

Ivana će biti jedan od učesnika na Evropskom prvenstvu u planinskom biciklizmu koje se održava od 12. do 15. avgusta, po prvi put na Petrovaradinu u Novom Sadu. Na jednom mestu i na svojim biciklama okupiće se oko 500 učesnika iz 44 zemalja Evrope, koji će kroz takmičenje i zabavu dodatno promovisati planinski biciklizam.

Dođite u Novi Sad da zajedno bodrimo Ivanu i poželimo joj mnogo sreće na takmičenju.