Saobraćaj

Portable Data Logger

PDL predstavlja potpuno novu vrstu proizvoda, koja se razvija u dve varijante kao prenosiva i fiksna. Ovaj radarski uređaj malih gabarita, vrši analizu, merenje i skladištenje  brzina vozila koja prolaze kroz zone sa ograničenom brzinom kretanja vozila.

Fiksna varijante sadrži akumulatorsku bateriju i 50 W solarni panel za neprekidno napajanje, dok prenosivi sadrže litijum-jonsku bateriju i punjač baterije, kao i LED indikator punjenja na zadnjem delu kućišta. Obe varijante uređaja sadrže interni radar za detekciju brzine vozila, GPRS i Bluetooth module za spoljnu komunikaciju i priključak za serijsku komunikaciju. Kućište je urađeno od robusnog plastificiranog aluminijuma, na kojoj se sa prednje strane vidi samo radarski senzor i anti-vandal antena GPRS-a, a baterija koja se nalazi unutra omogućuje autonomiju rada od oko 7 dana.

Uređaj je pogodan za rad u svim sredinama, za seoske, gradske i međugradske puteve, mesta gde je potrebno nadziranje saobraćaja 24/7/365 i gde ne postoji obezbeđeno napajanje mrežnim naponom.