Proizvodi

Parking znakovi

Parking znakovi su namenjeni da olakšaju upotrebu slobodnih parking mesta kao i da navode vozila unutar garaža ili parkirališta. Znakovi su proizvedeni u skladu sa saobraćajnom regulativom i standardom EN12899. Vrlo su jednostavni za upotrebu i održavanje. Korisnik ima mogućnost izbora dimenzija i broja cifara. Pored standardnih opcija, parking znakovi mogu da prikazuju i predefinisan tekst/informaciju (SLOBODNO, ZAUZETO, itd. na različitim jezicima)

Specijalni parking znakovi – SPS

Specijalni parking znakovi usmeravaju i obaveštavaju vozače o slobodnim parking mestima i najčešće se postavljaju na parkinzima velikih šoping molova, aerodroma i sl.

Znakovi za parkirališta i garaže – PPS i PD

PPS:

Postavljaju se na ulazima ispred parking garaža ili parkirališta i obaveštavaju vozače o broju slobodnih parking mesta. Ovi znakovi se mogu koristiti samostalno ili u sistemu zajedno sa parking znakovima za navođenje.

PD:

Parking znakovi za navođenje se postavljaju na ulazima i unutar parking garaža.

Parking znakovi za navođenje – PGS

Parking znakovi za navođenje namenjeni su pre svega gradskim parkiralištima, ali i drugim velikim javnim parkiralištima (šoping molovi, aerodromi…) kod kojih je velika razuđenost parkinga pa je potrebno usmeriti vozača ka onom parkingu na kojem postoje slobodna parking mesta. Ovi znakovi se postavljaju na ulicama (udaljeni su od samog parkinga) i njihova funkcija je navođenje vozača u pravcu obeleženih parking prostora i obaveštavanje o broju slobodnih parking mesta na njima.