Novosti

Proslava 28. godina firme

Proslava 28. godina firme

Prošle nedelje održana je svečana proslava 28. godišnjice firme DMV. Ova prilika iskorišćena je da se iskaže zahvalnost svim zaposlenima, prijateljima i partnerima i da im se upute reči podrške i zahvalnost što su učestvovali u ostvarenju poslovnih uspeha tokom 2019. godine. Oni se ogledaju u sledećem:

Otvoreno je 1259 radnih naloga i proizvedeno 14496 uređaja. Dizajnirane su 784 štampane ploče, napisali smo 642 softvera i otvorena su 62 radna mesta.

Otpočeta je i prostorna reorganizacija firme kao i izgradnja i opremanje 6 laboratorija koje će biti akreditovane tokom 2020. godine.

Puštena je u rad nova linija za proizvodnju punih elektronskih ploča što omogućava veću produktivnost i fleksibilnost u proizvodnji.

Uveden je automatski tester punih štampanih ploča koji znatno olakšava i ubrzava testiranje.

Novina je i sistem praćenja i planiranja poslova (ERP) koji omogućava bolje planiranje i lakšu realizaciju radnih zadataka.

Ono na šta smo najponosniji je činjenica da smo iz malog prerasli u srednje preduzeće sa više od 170 zaposlenih.

S obzirom na sve gore navedeno odlučili smo da naše stabilno poslovanje treba da prati logo koji je moderan i prepoznatljiv poput naših uređaja, tako da smo početkom godine usvojili novi vizuelni identitet.

Naši proizvodi su danas prepoznatljivi kako u Nišu i Srbiji, tako i širom sveta. S tim u vezi može se reći da je urađen lakši deo posla. Svi zaposleni u DMV-u su svesni činjenice da je ovo veliki uspeh ali i toga da je pred nama teži deo posla, a to je održati poslovanje na prošlogodišnjem nivou i težiti kontinuiranim poboljšanjima i razvoju preduzeća. Ono što naše zaposlene izdvaja u odnosu na zaposlene u ostalim preduzećima su osobine poput motivisanosti za rad i unapređivanje profesionalnih znanja, dinamičnosti i proaktivnosti. To su vrednosti koje ćemo se u daljem poslovanju truditi da negujemo.

Ostvareni rezultati su motiv da u godini koja predstoji radimo više, učimo pažljivije i pametnije planiramo aktivnosti.

S obzirom na to da smo tokom cele godine naporno radili i bili uspešni, nakon prezentacije rezultata postignutih tokom poslovanja dugog 28 godina pristupilo se svečanoj proslavi i druženju, a kakav je bio provod možete videti na fotografijama.